Här är jag!


CIAO!
Har under dem senaste dagarna, inte hunnit blogga något men hoppas att ni överlevt!
Onsdagen ägnade jag tillsammans med kusinerna, vi såg film och gjorde roadtrip runt om på gotlandsvägarna. Kul, att umgås bara vi fyra, det var närmligen ett bra tag sen. PÅ eftermiddagen checkade kusinerna ut för denna gång, å jag hämtade upp min vän Lisa. För vi hade bestämt oss för att se bio, som min moster även hägnde med på. Äntligen fick ajg se filmen, "I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR". En seg film till en början, men sedan tog den fart och jag skrattade nog mest av alla i biosalongen. Dock hade jag så höga förväntnigar om filmen, som inte filmen lyckades uppnå. Men gillar ändå starkt, titeln på filmen.
Efteråt vart det pizza, jag urs jag kommer se ut som en rund pizza till slut. Lämnade av Lisa vid bussen, å jag och min moster tittade förbi min mommo och moffa, för Annika skulle slå in ett paket. När klockan slog innan tio, skjusade jag henne hem och tog sedan plats i min säng. För att se "Kungarna av Tylösand", som jag somnade till efter 35 minuter.

Torsdagen kom och jag var uppe med tuppen, för att hjälpa mamma hela dagen på jobbet. Blev en lång dag på jobbet, men mycket trevlig.
Vi går om varandra, han sover dagarna och jobbar nätterna och jag jobbar dagarna och sover nätterna. Så klockan fyra inatt,  ringer Lucas. Trött som tusan var dock jag, men han lyckades få mig pigg efter ha hört hans lugna röst. Minuterna tickade på och våra munnar, gick i ett. När vi  la på hade vi lyckadats slå vårat samtalsrekord. Så nu har vi ett nytt som nu är, 2 timmar och 25 minuter, bra gjort eller hur!?!
Fredagen är nu här och jag skall bege mig för att titta till mamma i en butik, sedan skall vi dra mot Hemse för vattengympa. Åter i stan på eftermiddagen, skall jag träffa bästa Olivia. Ser jag verkligen framemot, skoj skoj!
Ha en bra, Fredag!"Tiden är förvärdefull, för att go till spillo."
Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren