VECKA 29
Planerna blev inte som vi tänkt, inte en enda dag på kallis för min del under Stockholmsveckan. Men det kommer fler år, eller hur?

Det blev istället födelsedagskalas för min yngsta kusin, som blev 8 år i Onsdags. Han hade gnistrande ögon, när han öppnade paket som innehöll ishockeykläder och skydd. Min lediga Torsdag bjöd på en golfrunda och lite ärende, införskaffade mig även ett par skor jag länge viljat ha. Resten av veckan har erbjudit en hel del roligt jobb, som fortsätter även under veckan. Ingen semester här inte, inte än i alla fall.

 Jag tog även bilen ut till Fårö i Fredagsförmiddag och träffade min gamle vän Matte Mattias, som var här under helgen. En promenad längs havet och en massa prat, var riktigt kul eftersom vi inte setts sen i påskas ungefär. Tog sedan färjan tillbaka mot Fårösund, hann införbi Vickan med familj i Bunge för en kram och se hur husbygget går, innan jag körde mot stan och kvällens stängningspass. 
Fredagen slutade med en grymt rolig utgång till Terassen, för att se Medina med ett härligt gäng vänner. Resten av helgen har bjudit på mer jobb, middag på Wallers och några drinkar på stan med vänner och även en Söndagsmiddag med familjen på våran terass, efter dagens arbetspass.