En hemlighet ute

Under helgen var mamma, pappa, lillebror och min mommo och moffa här på besök. De kom i lördags runt lunch så de blev en visning av vår lägenhet och sedan några timmar på Mall of Skandinavien. Under kvällen blev de middag på P's jobb La vecchia Signoria tillsammans och med kusin Adde och hans flickvän. Många skratt och tokigheter, för att min moffa är ju för busig. Vi käkade några smårätter till förrätt, sen en halv pasta, en kötträtt och sen dessert. Riktigt smarrigt!

På Söndagen blev de frukost på hotellet där de bodde och sen en lägenhetsvisning. För nu kan jag meddela att nu har brorsan flyttat till Stockholm och han skall hyra en lägenhet på söder. Riktigt kul att ha honom i samma stad igen. Han bor under denna vecka hos oss och till helgen flyttar han in i sin nya lya.


Resten av Söndagen bjöd på en sväng till Ikea och lunch. Sen även musikalen Phantom of The opera på Cirkus, tillsammans med mamma och mommo. Så glad att vi gav mommo den extra julklappen och wow vad kul att nynna med till sångerna jag själv en gång sjöng, på gymnasiet. 

En riktigt härlig och rolig helg med familjen. 


Inte många bilder från helgen, men den go fika blev de på mall i Lördags.